MALZEMELER...
4 PARÇA TAVUK 2 BUT 2 GÖĞÜS veya SADECE TAVUK BUT yada GÖĞÜS ETİ
1 BÜYÜK BOY SOĞAN YEMEKLİK DOĞRANMIŞ
SOĞANI YAĞDA KIZARTARAK PEMBELEŞENE KADAR ÖLDÜRÜN
TAVUK ETLERİNİ DE İLAVE EDİNİZ VE BİR MİKTAR BU ŞEKİLDE TAVUK ETLERİNİ DE KIZARTTIKTAN SONRA TENCEREYE SU EKLEYEREK TAVUKLARI İYİCE HAŞLAYIP PİŞİRİN
800 GR CEVİZ ÇOK İNCE ROBOTTAN GEÇİRİLİP PÜRE ŞEKLİNDE
BIRBILCIKA VİDEO YA GÖRE MİKTAR
1/2 ÇAY BARDAĞI SIVI YAĞ
MISIR UNU FIRINLANMIŞ ABISTA SI İÇİN
KIVAMA GÖRE SICAK SU ABISTA İÇİN
TUZ ( BIRBILCIKADA DA KULLANILDIĞI İÇİN TADARAK İLAVE EDİNİZ )
*
*